Allt började 2012

Cecilia Gustafsson och Linus Johansson är de två kreatörerna bakom konceptet SOMA. Allt började 2012 då de träffades på en träningsresa där de båda var engagerade som ledare och tränare. Efter deras första möte startade ett mycket kreativt samarbete som snart tog form i den unika rörelseformen SOMA MOVE.

SOMA MOVE blev snabbt uppskattad för sin mjuka och flödande form och för att samtidigt innehålla mycket kraft och atletiska rörelser. Det visade sig att rörelseformen fyllde en perfekt plats mellan de tuffaste träningsformerna och de mjukaste.

SOMA MOVE blev på så sätt utmärkt för alla som tränar hårt men som också söker smidighet och följsamhet utan att förlora det atletiska och utmanande. Det kom även att passa de som söker kraft och explosivitet utan att förlora det flödande och följsamma.

Med åren utvecklades träningsformen och fler grenar inom konceptet tillkom. Fokus på det stillsamma med långsamma rörelser växte fram och tog formen av SOMA MIND och SLOW, medan den ännu mer fokuserade styrkan fick uttryck i SOMA STRENGTH.

Genom sina fyra delar har SOMA vuxit och blivit ett komplett koncept där instruktörer, tränare, lärare, coacher, och kroppsterapeuter på ett enkelt sätt kan erbjuda sina kunder, elever och klienter en utvecklande, kvalitetssäkrad, och forskningsbaserad rörelseform.


Cecilia Gustafsson är yogalärare, dansare och gruppträningsinstruktör.

Hon har arbetat i “rörelsebranschen” i många år och är en välrenommerad lärare och presentatör.

Hon har utvecklat flera rörelsekoncept, varav SOMA är ett.

Cecilia arbetar med ett helhetsperspektiv i allt hon gör och söker hela tiden efter att fördjupa sin förståelse och "koppla ihop prickarna".

Instagram
@holistictraining

Linus Johansson Linus Johansson är fysioterapeut och rörelseutvecklare och har varit kliniskt verksam sedan 2006.

Linus arbetar med patienter, presenterar workshops och utbildar andra terapeuter och tränare i förståelsen kring den holistiska och funktionella kroppen.

Linus är även författare till flera titlar med fokus på kroppens rörelsefunktioner.

Instagram
@soma_by_linusTillbaka | Kontakta oss

SOMA MOVE® och SOMA MIND® är registrerade varumärken
Copyright SOMA MOVE SWEDEN AB, 2022